Çok haklısınız Denizakvaryumu.. Linkteki uygulamaları heyecanla izledim. Umarım bir bahçem eviyle birlikte olur.
Acaba bu çimlenen nedir?
Pamuk yetiştiriyorum.. Ürün alabilecek miyim acaba..
Patatesi daha önce çuvalda yetiştirmeyi denedim, başarılı olamadım. Bu kere annemin isteğiyle çimlenen patatesleri saksıda yetiştirmeyi deniyoruz.
Bu papatyalar çok yıllık, soğuğa dayanıklı.. Yağışlardan önce bu yıl bodur kaldılar demiştim ama yanılmışım.. Yağmuru görünce boyları yerine geldi.. Kendilğinden her yerde çimleniyorlar..
Önde kuşburnu rosa canina, arkada soğan çiçekleri gibi içiçe giren boşluk olmayan bitki yerleştirmesine hem mecburum hem seviyorum..
Sapanca toplantısında sevgili Güler hanımın hatırası gece mumu.. Bu yıl daha da güzel.. Her baktığımda anıyorum..
Böyle her bitkiyi merak edip terası labaratuvar gibi kullanınca peyzaj estetik görüntü yakalamak zor olabiliyor. Aslına bu karışıklık bana pek hoş geliyor. Çünkü merak ettiğim, yapmak isteğim uygulamalara yer ayırmış oluyorum. Ortadaki masa şaşırtmalar, uç almalar için hazırlanan fidecikleri güneşe uygun tutmakla meşgul.. Birçok bitki altlarına konulan tekerlekli altlıklar sayesinde kolaylıkla güneşi doluyu yağmuru takip eden seyyar durumda.. Genel görünüş şu anda budur ve ben her çimlenen bitkiyle, açan çiçekle bu kalabalık içinde pek mutluyum.
Ama bütün bu meraklarımı tetikleyen Ağaçlar.net deki siz arkadaşlarımın paylaşımları. İyi ki varsınız.