View Single Post
Eski 23-05-2012, 22:23   #1971
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Öğretmenim;
Çok haklısınız. Demekki oraları bu sene Samsun'dan soğuk. Biz burada, nisanın son haftasından bu yana soba yakmıyoruz.

Zaten çiçeklerde söylüyor. Filbahriler burada açalı epey oldu. Havlu püskülü tomurcukları daha patlamaya yakın. Clematis için bir şey demek zor. Bazı cinsler daha açmadı. Ama taşı iyi düşünmüşsünüz.
Ama olsun. Biraz geciksede, gelecek bu sıcaklar. O zaman ''offf'' demeya başlayacağız.

Sağlıcakla kaın.
Aslında biz de Nisan sonundan beri yakmıyorduk, son günlerde ısı epey düşünce, bir kaç gün yakmak zorunda kaldık. Malûm evde küçük bebek olunca biraz daha dikkat etmek gerekiyor.

Sadece bitkilerin gelişimleri değil, tohumların çimlenmeleri çok gecikti, sanırım açmalarını görmeden kış gelecek. Saygılar...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Şu yakın çekimlerine bayılıyorum. Bahçen renklenmeye başlamış. Geç olsa da, baharı ucundan gördük şükür) Sabırla, clematislerde açar merak etme sen.
Çok sağ ol, arkadaşım. Yakın çekimlerde olmasa hâlimiz harap.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adil Mesajı Göster
Sayın SDurul böyle kaliteli fotoğraf karelerinizle paylaşımlarınız daha bir güzel oluyor.
Bu konuda beceriniz, bize daha güzel görseller sunuyor.Herşey gönlünüzce olsun.Kolay gelsin.
Saygılar selamlar efendim.
Çok teşekkür ederim sayın Adil. Saygılar bizden...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği Mesajı Göster
Biz geldik tüm güzellğimizle sevgilerimizi sunmaya
Hoş geldiniz, sevgili dağçiği. Teşekkür ederim. Haseki küpeleriniz ne kadar güzel gelişmiş ve açmışlar. Benim geçen sene çimlendirdiklerim bu sene ancak kendilerini büyüttüler, herhalde seneye üçüncü yıllarında açacaklar.

Name:  haseki.JPG
Views: 1406
Size:  68.1 KB

İkinci yılları olduğuna kimse inanmaz.

Düzenleyen Sevgi Durul : 24-05-2012 saat 11:19
Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön