View Single Post
Eski 22-05-2012, 22:38   #2587
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Merhaba Sevgili eyakut;
Kışın izleri birkaç eksikle silindi sayılır. Artık onlara dönüp bakmamaya karar verdim. Yani yenisini alıp yetiştirmeye çalışmayacağım. Gerçi hala tam olarak öldükleri belli değil. Örnegin; Polygala, Gauralardan biri hala çanlı gibi duruyorlar. Belki kök sürgünü verebilirler.
Acer konusunda bir bilgide benden. Çarşamba'da bulunan Kuzey Fidanlığı'nın sahibinin bahçesinde iki tane kocaman ağaç olmuş acer var. Onlardan biri bizimkilerden. Ama orada yeşermiyormuş. Fakat her sene ağustostan itibaren yaprakları (Benimkindede oluyor.) uçlarından itibaren kuruyup dökülüyormuş.
Ama o bu mevsimdeki güzelliği ile yetinmek gerek diyor.

Buradaki Tarım Kredi Koop. Bşk. bana 21 azot için çim gübresi demişti. Ben onu kullanıyorum. Acer'e de ondan veriyorum. Olabilir. Gelecek yıl İbrelilere verdiğim %7 azot içeren bir gübrem var. Olmazsa onu denerim. Bu sene bir bakalımda...

Görüşmek üzere. Sevgi ve selamlar.

NOT: Emre Akyüz ile epeydir tanışıyoruz. Bir hafta önce bahçeme ikinci kez geldiler. Amazon Peyzaj'ı açtığını o gün öğrendim. Bir ara ziyaretine gideceğim. Çok birikimli bir genç arkadaşımız. Ayrıca pasifte olsa ''Emre Akyüz'' olarak bizim üyemizmiş.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön