Sn limon_sever tam anlamıyla bir kaç deneme daha yapacağım ardından ev ortamında nasıl yetiştirilir ayrıntılı bir yazı yazıp numune dağıtıp herkesin üretmesine yardımcı olmaya çalışacağım ama bir kaç aşama kaldı tam karara varalım ki sorun çıktığında bocalamak istemem.
Sn Tura takip için teşekkürler her zaman beklerim sayfama arada bir tam fotoğraf çekiyorum hepsini yayınlıyorum bence o arda kalan sürede beklemek daha hoş oluyor
Sn hberbul uzmanların yaptığı gübrelerin yerini belki tutmaz ama bizimde çok paralar dökmeden evde yapabileceğimiz harika şeyler var en sonunda bunları derleyip herkese sunacağım teşekkürler.
Sn orman_perisi pasiflora altarnetif tıpta ve tıpta kullanılan önemli bir bitki kurutup deneyeceğim kapsül bulabilirsem kapsül olarak kendime yapmayı planlıyorum bakalım ne gibi etkilerini göreceğiz öldürmez süründürür en fazla
Sn Adalet abla Geranium Maderense fidelerinin resimlerini çektim çekmesine de bir türlü yükleyemedim boyutta sorun var biraz büyüsünler tekrar resim çektiğim zaman bir kaç farklı açıdan fotoğraf alacağım mecbur site birisini kabul edecektir merak etme abla onlarda çok iyi internetten resimlerine baktım annem de gördü Mete onları yetiştir yoksa hımmm dedi ben gerisini anladım

Demir üzerinde biraz daha çalışılabilir ama benim bakış açımdan bu kadar çıkabildi sanırsam

Bitkinin adının kardinal olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu sıksa sıksa sardığı ağaçları sıkabilir sanırsam

Ablam herşey için teşekkürler
Saygılar Hürmetler