sevgili güler hanım, sabahın 5inden beri bahçenizi geziyorum:söyleyecek, aklımdakileri ifade edecek kelime bulmakta zorlanıyorum.bahçeniz tek kelime ile muhhhteşem.
meyveleriniz,gülleriniz.zambaklar,lilyumlar daha neler neler. bende burda bir haftadır minicik balkonumun ve terasımın resimlerini yükleyeceğim diye uğraşıyordum, artık vazgeçtim. sizin bahçenizin yanında benimkinin esamesi bile okunmaz, boşuna rezil olmaya gerek yok. bende çok istiyorum ufak da olsa bir bahçemin olmasını ama istanbulda bu hayalden öte geçmeyecek biliyorum,ufak tefek çabalarla kendimi avutmaya çalışıyorum.
dün bursaya kardeşimin yanındaydım, orada her apartmanın bahçesi ve bahçelerinde hanımeli,yasemin ve güller vardı. bir kaç çelik aldım. çaldım yani. inşallah tutarlar da terasımda yerlerini alırlar. sizinki çok büyük bir emek ve uğraşı bu açıkça görülüyor, bize de yalnızca hayranlıkla seyretmek düşüyor.
resimlere bakıp kokusunu almış kadar oluyoruz.kendinize çok iyi bakın, bahçenizde sardunya ve güllerin yanında mutlu ve mesut 5 çaylarınızı için, bol bol da resim ekleyin ki; bizler bu güzelliklerden mahrum kalmayalım. sevgiyle kalın
|