View Single Post
Eski 20-05-2012, 22:25   #1402
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Ünal Kaktüs, Rumeli Kavağından Rumeli Fenerine giden yolun üzerinde, yokuş yukarı çıkarken solda kalıyor. Veya madenden Kavağa giden yolun üzerinde sağda kalıyor.

Bugün başka ihtiyaçlar için Kozyatağı Bauhausa gittim. 5 dk. bahçe bölüme göz gezdirdim ama fotoğraf çekemedim.

Bir kaç tane agaç küpeli gördüm, benim için pek albenisi yoktu ama ilgililere duyrulur. Yarım metre sopa gibi gövdenin üzerinde duran bir bitkiydi, çiçekleri minik minikti.

Bolca ve çeşitli renklerde Bodrum Papatyası vardı. Bu sene tuhaf renkler getirmişler, kuru çiçek renkleri gibi. Şahsen canlı pembesini veya beyazını tercih ederim.

Bolca Dahlia, İri çiçekli Begonya, Sarmaşık ve normal gül (çok güzel renklileri ve kokuluları vardı ama bana pahalı geldi 50 TL., büyük boydalardı gerçi) Orta boyda ve oldukça büyük boyda Pervane çiçekli yaseminler vardı.

Değişik bir türe raslamadım, her yerde aynı bitkiler var. Zaten hepsinin etiketi Akdoğa.

Tanesi 25 TL den, oldukça keyifli, üzerinde açmak üzere bir çok tomurcuğu olan ve yeni bir sürü sürgünleri olan 1 adet pembe 1 adet turuncuya kaçan sarı çiçekli Begonvil aldım. Umarım tüm yaz bolca çiçeklenirler.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön