Evet sevgili ciceksever, 2 tane bakara gülüm var. Renkleri gonca iken siyaha yakın, iyice açtıklarında koyu kırmızı adeta bordo. Uzun saplı görünümü güzel ama kokuları yok.
Başka bir gülüm daha var, o da çok koyu bordo, açtığında da rengi siyaha yakın, yani bakaralardan daha da koyu ve kadifemsi bir görünümü var. Ama o bakaralar kadar uzun saplı değil. Ondan 2 defa çelik yaptım ama başarılı olamadım. Bu sene yine denemek istiyorum. Bir bilene aşı yaptırsam iyi olacak.
Bugün hava yağmurluydu, yağmur altında da güllerim çok güzeldi. Yağmur biraz dindiğinde gidip onları seyrettim durdum.
Yağmur damlalarının ıslattığı mis yapraklarını öptüm. O kadar büyük açtılar ki, hemen 3 tane gülü çiçek diplerinden kesip sizlere göstermek istedim.
Düz yemek tabaklarımın çapları 25 cm. içlerine gülleri oturttum. Güller de 23-24 cm geliyor.
Biri yardım edebilseydi elimle göstermek istiyordum. Ben gülü avuçlarıma alsam fotoğraf çekecek kimse yoktu. Ben de tabağa koydum ama biraz toplandılar.
Yine de sizlere fikir verir diye düşündüm.