Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alcen
Şakayıklar süper, birde azıcık çiçeği uzun kalsa üstünde, ellerinize sağlık ama ben yılandan çok korkarım oraları anlayınca hızla geçtim.
Bu yıl dünyanın tohumunu ektim, bitane bile çıkmadı sizinkiler maşşallah.........
|
Aclen ziyaretiniz için teşekkürler.2 haftalık ömrü olan bir çiçek şakayık.Çok yıllık bir çiçek olması avantaj.Her yıl çoğalarak aynı yerde büyüyor.
Yılan konusunda benimde tiki olan arkadaşlarım var.Yılan diyerek masanın üzerine kemeri atsak korkusundan ortalığı birbirine katıyor.

Sayfayı ziyaret edecek arkadaşların korkabileceğini düşündüm fakat .Bilgi ve görsellik açısından tanıtıcı olacağını düşünerek yayınlamak istedim.Lagot böceğide aslında yılan kadar korkutucu yaşadığım ortamı paylaşmak istedim sadece.Siz değerli arkadaşlarımı körkutmak asla istemem.
Diktiğiniz tohumların tutmaması üzücü ******.Belki ortamını ,sıcaklık ve nem ayarında sorun yaşamış olabilirsiniz.Tohumları çok derine dikmemek lazım.Tohum üzeri ni kapatacak kadar ince bir tabakayla örtülmeli.Derinde kalırsa çürüme yapabilir.Sulama işini düzenli yapmak lazım.
Denemeye devam Aclen hanım.
Saygılar selamlar efendim.