Sevgili bozo.0606,
nasıl güldüm anlatamam beğen butonuna defalarca basmak istemenize

Hoya kerrii den çelik almadım, alacağım ilk çelik Orkun Kırcı'ya sözlü başka bir Hoya kerrii türüyle takas yapacağız. İnşallah önümüzdeki Yıllarda yaşatıp çoğaltabilirimde, Sizlerin gönlünüde şenlendirir. Bakım konusunda çok yorucu oluyor ama yeni edindiğim hoyalarsa sözkonusu olunca yorulduğumu bile anlayamıyorum, çok tatlı bir heyecan gerçektende.

Sevgili kedicik,
bu Yıl Hoyalar dahada bir azimli sanki, ben diyorumki burda forumdaki değerli tecrübelerinden faydalandığım Hoyacı Arkadaşlarımıza gelsin övgülerin. Onların deneyim tecrübeleri olmasaydı şimdi bocalıyor ve sürekli kayıp yaşıyor olacaktım.
Teşekkür ederim...
Sevgili agozce,
sabah çekmiştim resimleri, az evvel raflarda değişiklik yaparken yoğun bir koku algıladım. Salatalık kokusu değilde yoğun çim kokusu ve baharatlı erkek parfümü gibi kokuyordu

Şimdi gündüzleride kokan bir türümüz daha oldu, ilerisini hiç düşünemiyorum bunlar peşpeşe açıp kokuları birbirine karışırsa ne olacak diye

Hoya lauterbachii resimlerinizi görmeyi çok istiyorum, 1 Yılda o kadar nasıl büyümüş olabilir? Sizin kullanmış olduğunuz enzimin etkisini yakınen görmeyi çok istiyorum. Bendeki Hoya lauterbachii den 1 defa çelik aldım, hala yerinde sayıyor

1 metre olması için birtakım fedakarlık varsa paylaşırsanız çok Sevinirim, elimden geleni yapmak isterim. Süprizinizide ayrıca çok merak ediyorum. Dilerim yakın bir zamanda süprizimize kavuşuruz.
Veeee bu muhteşem Hoyanın görüntüsüne gelelim, çiçeklerinden ziyade yapraklarını çok sevdiğimide söylemeden geçemiyeceğim, çiçek kokusuda ayrıca çok güzel. Hoş bir Erkek parfümü

Çok Teşekkür ederim bana güzelliği yaşattığınız için....