View Single Post
Eski 16-05-2012, 08:46   #147
nevsune
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Nevsun Abla, harika serpilmiş senin tavuk ve civcivleri!
Şu fotoğrafları atlamış olabilirsin: http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...htm#post964605

Burada hava en düşük -5 falan oluyor ama sempervivumları güzelliklerinden dolayı ciddi olarak düşünüyorum. 4-5 değişik türü yanyana kaya saksıda bayağı gösterişli olabilir.

Aslında Ankara ikliminde bahçede değişik renkleri yanyana kullanılsa, aralara da iri kayalar yerleştirilse ne kadar çekici olur.
Sabah sabah güldürdün beni gilan. Fotoğrafları atlamamışım da unutmuşum. Evet ya beğenenlerden biri de benim üstelik o güzel sempervivum fotoğraflarını. E artık yaş malum, idare edeceksiniz) Son mesajlarda sanki echeveria ve sedumlara ağırlık verdiğini görünce sempervivumlar kıskanmasınlar diye yazdım o yazıyı.

Şaka bir yana gilancım kaya bahçesi saksına sempervivumlar çok yakışacaklar. Bahçesi olmayanlar, balkonu küçük olanlar için bile bir saksı olsun sempervivum bahçesi yaratmak hiç de zor değil. Bir de kalenderler ki, güneşli veya az güneşli diye bile ayırdetmiyorlar. Hani normal görüntüleri bile çok güzel ama bir de çiçeklendiler mi işte o işin bonusu

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön