View Single Post
Eski 14-05-2012, 11:29   #104
bari
Ağaç Dostu
 
bari's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-07-2008
Şehir: ESKİŞEHİR
Mesajlar: 1,595
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hillbilly Mesajı Göster
Ben molissimayı budadım daha güçlü bir kök sistemi geliştirmesi için çünkü gelecek kışı dışarıda geçirecek ve dallar kurusa bile bakalım kökten sürgün vererek bahara uyanabilecek mi? Bu arada malçlama yaparak geri dönüşüne yardımcı olabilirim.
Tohumları ben de Zengarden dan aldım geçen sonbahar, aşırı sulamayın bence birde ben kalorifer üzerinde bekleterek ekilen bardağı ve dolayısıyla toprağı alttan ısıtırdım, yalnız sürekli nemini kontrol etmeyi unutmadan. Asıl ben MOLISSIMA değil de INCARNATA üzerine yoğunlaşıyorum çünkü dona dayanıklı olan tür Incarnata.
Mollissimanın böyle bir özelliği yok bildiğim kadarıyla.. Feda edecek bitkiniz varsa, denemekte fayda var. Yalnız kapalı yerde soğuğa iyi dayanıyor..

bari Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön