Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi efe446
Bu işi amatör olarak yapan herkes bence birazda işin içeriğine girmeli diye düşünüyorum.Kudret Bey evet bu konuda forumda yardımcı olan tek kişi ama hiçbir şeyi sakladığı yok.Açtığı konuları incelerseniz orada eriyik hazırlama formüllerinide bulabilirsiniz.Ayrıca diğer arkadaşlarında hazırlamayla ilgili çeşitli çalışmalarıda var.Bende yakın zamanda fotoğraflı videolu bir anlatım yapmayı düşünüyorum.Yani elinden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışan bir kişiye kalkıpta bu işler onun tekelinde demek bence hoş olmadı.Bence sizde bu işle ilgilenmek istiyorsanız biraz hazıra konmayıp kendiniz yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
|
Merhaba,
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki kar amacı güdülen bir organizasyon varsa ancak tekelden söz edilebilir, Kudret Bey'in bizlere karşılıksız olarak sunduğu bilgi ve hizmetlerin yanında Tekel kelimesi hiç hoş durmadı bence de, kullanmasaydınız keşke.
Bu işle ilgilenmek için can atıyordum, sistemi kurdum tesisatı aldım ancak işin olmazsa olmaz parçası olan besin eriyiği konusunda başkasına bağımlı kalmanın kaçınılmaz olduğunu görünce toprakla birşeyler yapma yolunu seçtim. Kudret Bey'le görüştüm bana her türlü desteği verdi, besinleri de hazırlayıp gönderiyordu ancak nereye kadar? 4 kök domates için aldım diyelim yeni bişeyler ekmek istediğimde, farklı bitkiler yetiştirmek istediğimde ne olacak? **** önümüzdeki sene? Kudret Bey'in telefonu kapalı ise ben yeni bitki yetiştiremeyeceğim... Bu Kudrey Bey'in suçu değil elbette aksine bu besinleri formulize edebileceğini düşünen, bu konuda kendine güvenen ama yeterince paylaşımcı olmayan diğer arkadaşlarımızı sorgulamalıyız belki de...