Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
http://www.agaclar.net/forum/964481-post231.htm
Ah sevgili gilan, yine başımı döndürdünüz güzelliklerle.
Her şey çok güzel, neden Türkiye'de böyle etkinlikler yapan seralar yok diye hayıflanıp duruyorum.
Fakat, canım siz bunca serayı hem gezip hem de böylesine kusursuz bir şekilde fotoğraflamayı nasıl başarıyorsunuz, bir de bunları uygun şekilde küçültüp, isimlerini eksiksiz yazıp, yorumları ile foruma yüklemek...
Tek kelime ile, muhteşemsiniz.
Dona dayanıklı bitkilere ilgi çekiyorsunuz, çok mutlu oluyorum, şudur, şudur diye yazamayacağım, harika bitkiler tanıyoruz sayenizde, serayı gezmiş gibi oluyoruz, yeni güzellikler tanıyoruz.
Ne diyeyim, Allah güç kuvvet versin, işiniz rast gelsin, öyle çok kişiye mutluluk yaşatıyorsunuz ki.
Sevginiz ilginiz daim olsun.
Kucak dolusu memleket kokusu gönderiyorum 
|
Sevgili Adalet Hanım, asıl ben böyle mesajlarla o kadar mutlu oluyorum ki.
Okuduğunuzu, faydalandığınızı bildikten sonra harcanan emek hiç mühim değil. Hem böylece gelecekti müstakbel bahçem için bir envanter çıkarmış oluyorum.

Aklımda şimdiden o kadar plan var ki 3 dönüm araziye ancak sığarım.

İnşallah kısmet olur.
Çok hoşuma giden şeylerden biri de herkesin dikkatini farklı bir bitkinin çekmesi. Bu yüzden kimi zaman bana çekici gelmeyen bitkileri de fotoğraflıyorum. İsimler konusu burada kolay çünkü satılan her bitki etiketli. Ben de peşpeşe önce bitkinin sonra etiketinin fotoğrafını çekiyorum ki karışıklık olmasın.
Memleket kokusu için çoook teşekkürler.

İnsan, özlemi artan azalan şekilde dalga dalga yaşıyor. Ben de bu aralar dalganın üst kısımlarındayım sanırım.