View Single Post
Eski 13-05-2012, 09:12   #995
volkan355
Ağaçsever

volkan355's Avatar

Giriş Tarihi: 29-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi begoman Mesajı Göster
merhaba arkadaşlar bende 4-5 yıldır balkonumda domates yetiştiriyordum. toprak konusu artık sıkıntı olmaya başlamıştı (bana değil hanıma) pisleniyo ortalık diyodu, tesadüfen sitede gezerken buldum topraksız tarımı. bu sene bende varım inşallah tohunlarımı 2 hafta önce dikmiştim şuan 3,4 cmlik oldular. kudret beyle görüşmelerim sonunda sistemimde biraz değişikliğe gidiyorum, açıkcası çok sabırsızlanıyorum bu arada volkan arkadaşım çileklerine bayıldım allah nazarlardan kem gözlerden esirgesin )
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karapotinli Mesajı Göster
süper görünüyorlar. maşallah .. bu arada bir yılı gecti forumdayım takip ediyorum.. küçük balkonum için en ideal sistem volkan arkadaşın sistemi ve birden o kadar çok hoşuma gittiki phmeter ec meter ve pompa siparişini hemen verdim. geriye sistemi kurmak KALDI ..
arkadaşlar bana domates ve çilek recetesi özelden atabilirseniz sevinirim birde eriyikleri nerden temin edebilirim.
Birilerine bu konuda ilham kaynağı olmak güzel bir şey. Aynı şekilde bana da özellikle bu forumda ilham veren bir çok kişi oldu. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ben besin eriyiklerini Kudret Tezel beyden temin ediyorum.
Sizlere başarılar ve verimli paylaşımlar dilerim.

Düzenleyen volkan355 : 13-05-2012 saat 09:25 Neden: İmla.
volkan355 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön