Öncelikle tüm iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim sevildiğimi ve bu ailenin bir parçası olduğumu her geçen gün daha iyi anlıyorum yazıyı gördükten sonra Mete hayırdır sorun yoktur inşaallah diyerek arayanlar oldu herkese teşekkür ederim.
Sn jineop hocam bu ailenin her zaman bu güzelliğini ve içtenliğini koruyacağına tüm kalbimle inanıyorum ve bu işe gönül veren tüm dostlara teşekkür ediyorum. Farklılıklar güzelliklerimizdir. Herkeste güzellik vardır önemli olan kırık bir kapağın dahi kırık yanını mı görmek istediğimiz yoksa hala çalıştığına sevinmek istediğimiz kısmı oluyor sanırsam. Bu ailenin çoğu üyeleri bunu başarıyor ve bende bu yüzden buraya geldim buradayım ve burada kalacağım
Sn malina hanım başlığı düzenlediğiniz için teşekkür ediyorum bundan sonra daha düzenli çalışmaya çalışacağım
Sn sevim.K hocam elbette yazmalara devam ediyorum ama şunu çok iyi anladım yürek volkanı da her volkan gibi biz istediğimiz zaman değil vakti geldiğinde gün yüzüne serpiyor alevleri ardından külleri... Eğer kağıt kaleminiz yanında ise aynı resimler gibi o ana tanıklık ediyor her okunduğunda. Bırakmayı düşünmüyorum gizli ve saklı bir dünya sadece tek kişinin yaşayabileceği bir yer çünkü bir derede iki kez yıkanılmıyor. Ne ben aynı benim ne okuyanlar ne harfler o yüzden yazılan her harfin değerini bilip bana verilen birer lutuf olarak görüyorum hepsini umarım hayatımın sonuna kadar bu böyle kalır