View Single Post
Eski 12-05-2012, 12:30   #439
selcuk44
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Üretimlerini yaptığı kaktüslerini de pazarlıyor.

Bu kadar bilgiden sonra şimdi esas sorduğum sorulara gelelim Daha önce belirtmek isterim ki o kadar çok ve uzun sorularıma hatta çanlı örnekler de göstererek fil ayağı,euforbia obesa ve paskalya kaktüsleri işe ilgili sorularıma gerek sayı eşi ve gerekse Taner bey çok sabır, anlayış ve mütevazılıkla verdiği cevaplar için kendilerine teşekkür etmek istiyorum.

Evvela Sayın Güngör Salman'nın belirttiği gibi daha ince ama daha uzun ve daha etli paskalya kaktüsleri çeşidi var ve özellikle topraklarına biraz kiremit tozu ilave etmeli ve bilhassa yazın sık sık sıvı kaktüs gübresi ile gübrelemeli ve yanmış da olsa keçi gübresi ile gübrelemeleri yapmamak lazım mış(ayni konuya kaktüslerde de dikkat edilmeli çünkü kaktüslerin yaşadığı tabii ortamlarında hayvan gübresi yoktur besinleri mineral olarak topraktan alırlar diye de ilave ediyor,Bu uzun etli ve iri çiçekli kaktüslerden bana da iki saksı hediye getirmiş resimlerini sunuyorum(tekrar teşekkür ediyorum.)

Eklenen Resimler

Düzenleyen selcuk44 : 12-05-2012 saat 12:33 Neden: imla işaretleri ve eksik harf
selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön