View Single Post
Eski 12-05-2012, 11:53   #472
İzz
Yeni Üye

İzz's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi konar81 Mesajı Göster
Değerli arkadaşım; görünen o ki çok çabuk pes etmişsin. Besin eriyiği hazırlamak gerçekten zor bir iş ama yapılmayacak bir iş de değil yani...
sayın arkadaşım; orda topraksız tarımda kullanılması yeterli olmayan bir element reçetesi yazmıştım, üstelik onu şimdilik servi fidelerimi yetiştirdiğim toprak dolu saksılarda kullanmayı planlıyordum. Sayın Kudret Tezel'in uyarısıyla; topraksız tarım besin eriyiklerinin toprak analizi yapmadan toprak üzerinde kullanmanın sakıncalı olabileceğini ayrıca yazdığım formulün topraksız tarımda kullanılmak için yeterli olmadığını öğrendim. şimdilik forumu okuyup anlamaya çalışıyorum, eylül ayı gibi topraksız tarım denemeleri yapmayı planlıyorum. forumdaki bilgilerin dağınık durması ve bazen zor algılanır bir dilde yazılmış olması tek sıkıntımdır. bilgiler "topraksız tarım" ile ilgi olan konuları bir kitap düzeni gibi konunun en başından son geldiği yere kadar düzenli bir şekilde sürmesi ve yeni başlıyanlarıda düşünerek bir çocuğun bile alğılayabilece bir dilde düzenlenmesi, konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan ricamdır. ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim saygılarımla...

İzz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön