Sevgili Güler, bıkmadan usanmadan bütün sayfalarınıza baktım ve bahçeniz bir cennet harikası günlerce bahçenizde dolaştım maşallah diyeyim nasıl başediyorsunuz allah size ve eşinize güç kuvvet versin. Ama uraşmaya değer değil mi o bitkilrerin büyüp yetiştiklerini ve çiçek açmalarını, ağaçların meyve verdiklerini, sebzelerin ürün vermelerini görmek insana nasıl keyif veriyor, işte o zaman insan bütün sıkıntılardan ve stresten arınmış oluyor inanın ki. Bütün bitkileriniz çok hoşuma gitti ama benim hayatta en çok adeta aşık olduğum iki çiçek var birisi KARDELEN biz ona akçabardak deriz diğeri ise HASEKİ KÜPESİ dir ona da dokuz donlu deriz bahçenizde gördüm dünyalar benim oldu sanki yalnız kardelen göremedim salık olsun. Zengarden dan 4 çeşit haseki tohumu aldım tarifi aynen uyguladım fakat başarılı olamadım sadece bir tanesi çimlendi şimdi onu çocuk gibi büyütüyorum sürekli başına gidip geliyorum bir şeyler gelecek başına diye korkuyorum ama ne yapalım kısmette ne varsa o olur. Sizin bahçenizde görünce imrendim doğrusu kıyılarda köşelerde bile çıkmış maşallah ne güzel. Gerçekten ellerinize emeklerinize sağlık. Allah size kuvvet versin, güle güle büyütüp yetiştirin herşey gönlünüzce olsun. Saygılar çiçeklerinizi misler gibi içime çekip kokluyorum müsadenizle.
|