Sevgili adil kardeşim..sağolunuz..sizde bana hep moral veriyorsunuz....Sizler gibi İyi dileklerle dolu ve güzel yürekli arkadaşlarım var oldukça benim de enerjim pozitif oluyor,böyle....Çok teşekkürler...Güzel köyünüze ve ailenize selam ve sevgilerimi yolluyorum....

)
Sevgili Kaptan zst..Vallahi bana solucan denmesin de ne derse densin...İsminden bile huy kapıyorum..ne yapayım elimde değil...

) Benim bütün komşularım arada bir feryat figan bağırışıma artık alıştılar..İlk zamanlar ne oldu diye koşuşturulardı....
Aksi gibi de en büyük ve hareketlileri beni bulur...Amaaann Tanrıııımmm diye bağırdığım zaman bilinki Berrinbb nin karşısına bir tane dikilmiştir

).... Sizde elinize alıp attığınızı ,inadına inadına anlatmışsınız...

))) Ama bu güne kadar da bir tane bile öldürmüş değilim ...Hep kafamı çevirip başka bir yerlere atarım... Çoculuğumdan beri benim fobilerimden biridir bu...
Siteye ilk girdiğim günlerde galiba Limonsever arkadaştı, bahçesini gezerken pat diye karşıma bir sürü solucan resmi çıkmasın mı...Meğer solucanlarla toprak üretiyormuş....Öyle bir oldum kiii....Bahçesine yazdım...Güzelim bahçeyi ..resimlerini bu solucanları koymakla mahvetmişsiniz diye....

)
Aslında bir defa cesaret ederek elime alabilsem , belki de bu korkum geçecektir..Psikolojik bir olay ..Üstüne gitmek gerek ...Ama nerdeeeee...

)))) Selam ve sevgiler arkadaşım....