View Single Post
Eski 11-05-2012, 22:34   #387
B.Unver
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fzthalil Mesajı Göster
Anladım Bora Bey, teşekkür ederim. şunu anlamadım; 5lt olan suyu kovaya koyduktan sonra kaç defa kullanabilirim? bende 10-15 arası saksı var. hani bir kere hepsini suladıktan sonra aynı suyu tekrar bir sonraki sefer için kullanabilir miyim? motor sulamayı yaparken içinde mi tutacağım? yine çok soru oldu di mi o gübreyi kullanmayacam dediğiniz gibi içinde üre azotu var ve N oranı cidden çok fazlaymış... dediğiniz gübreleri de en yakın zamanda Ziya Bey'den isteyecem inşallah.. bir de çiçeklenme dönemini şu şekilde mi anlamalıyım; çiçek tomurcuk ya da zarflarını çıkarmaya başladığı ilk zaman, yoksa ondan önce de belli bir dönem var mı? vejetasyon dönemi de çiçekleri döktüğü andan itibaren başlıyor herhalde..
Zannediyorum bundan bahsediyordunuz Halil bey.

15 gün o suyu kullanabilirsiniz eğer gübre kullanmazsanız.10-15 saksı tavsiye ettiğimi uygalamanız için yeterli adet.

Yani sulamayı yaparken sizce motor içinde kalır mı?İlahi Halil bey.Çıkartın elbette

Bakın çiçek saplarını çıkarma zamanı catt. lerin türüne göre değişir.Ben buna kesin şu dönemdir diyemem.Elinizdeki catt. lerin türüne bağlı.

Aslında hem bu konular da hem de öncekilerde Garo bey çok detay yazdı.Özellikle bu konuda billhassa size cevap yazdığını ben net hatırlıyorum.

B.Unver Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön