Bahçenizi gezip dolaşamak tam üç günümü aldı Orhan bey. Sıfırdan başlayıp harkalar yaratmışsınız elinize emeğinize sağlık. Gezintiye çıkan gençleri fotoğraflamışsınız ya geçmiş sayfaların birin de, o an o görüntüyü görünce eşim ve kızımla birlikte kapınızı çalmak geçti gönlümden, zarif eşinizin elinden bir bardak semaver çayı içmek pek bir keyifli olurdu. Yolumuz oralara düşerse davetsiz misafirler bulabilirsiniz karşınızda.
Yağmurdan selden telef olan bitkileriniz için çok üzüldüm ancak inanıyorum ki hızla telafi olacak bakımlı bahçeniz, katlanarak çoğalacak çiçek ve bitkileriniz, biz de imrenerek izleyeceğiz.
Hele o limon selvilere değdirdiğiniz sihirli makasınız yok mu, kopyala yapıştır yöntemiyle eşime e-mail gönderdim, görüp te feyz alsın diye.

İş yoğunluğu nedeniyle hiç ilgilenemediği için taşla toprakla, bakarsan bağ bakmazsan dağ görüntüsüne döndü 50 mt karelik küçücük bahçemiz. Siz değerli üyelerin muhteşem bahçelerini gördükçe ben el attım artık, bakalım hale yola sokabilecek miyim. Altı yaşında bir kızım var Allah bağışlarsa, bu güne dek hep ona yatırım yapmıştım, kreşe götür getir, kurslara yazdır, başında bekle derken zaman akıp geçmiş, bahçe kendi kendine şekillenince de her tarafı ot basmış, çapalatıp tüm toprağı değiştirtmekle koyuldum işte, yeni toprak getirtildi, çimler atıldı, budamalar yapıldı, bir kaç fide dikildi sağa sola, hemen olacak iş değil ama bir kaç seneye varmadan şekle sokarım diye düşünüyorum Allah ömür verirse.
Ve bu zaman zarfında form üyelerinin bahçelerini gezip dolaşıyor, fikir edinmeye çalışıyorum. Çenem düştü yine kusuruma bakmayın üstadım, kafa karışıklığım dilime vuruyor, evi ilk aldığımız yıllarda başlamış olsaydım dikip biçmeye şimdi benim de sergilemekten gurur duyacağım bir bahçem olabilirdi ama geç dank etti kafam ne yapayım?! Sevgi ve saygılar, hoşçakalınız..