Tüm bitkileriniz için keçi gübresi kullanıyordunuz değil mi Ahmeter bey? Yanlış anımsamıyor da olabilirim.. Yanmış hayvan gübrelerinin mutlak suretle toprağa yabani ot taşıyacağını ileri süren site bahçevanımızın önerisiyle organik gübre kullanılarak ekildi bahçemizin çimleri. Bugün tam bir hafta oldu ve yeni yeni çıkmaya başladı çim filizleri. Çıkmayacak diye öyle korkmuştum ki. Gübre en alta, tohum orta kata, en üste de kapama toprağı atılınca ağzım açık kalmıştı şaşkınlıktan.

Neyse ki bu sabah bir parça yeşillik gördüm de rahatladım.
Siz kıymetli üstadlardan bilgi edinip öğrendiğim öyle çok şey oldu ki, gözlerime kan oturdu okuyup araştıracağım, peyzaj düzenlemelerinizi inceleyeceğim diye. Selluka sarmaşığını da ilk sizin sayfanızda gördüm mesela.

Görür görmez de vuruldum. Bahçem de yetiştiremesem de evimi süsler diye heveslenerek tohum arayışına girmiştim ki, sevgili form arkadaşım gülenmelek fide haline gelmiş haliyle elime tutuşturdu zarif hediyesini. Ne kadar teşekkür etsem az.
Ve siz sayın üstadım, ziyaretçinizin ricasını kırmayıp kuşbakışı bir kaç görüntü daha eklemişsiniz hergün ziaretinize geldiğim olağanüstü bahçenizden, kocaman bir teşekkür de size. Ankara'dan sevgiler..