Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
12 m² terasta bütün bu bitkileri yetiştirmek büyük başarı, tebrikler Yaylacı.
Çok çeşitli bitkiler gördüm, hostalar, hatmiler, sardunyalar, belli ki her bitkiden olsun istiyorsunuz, sizi çok iyi anlıyorum
Beş nokta miniğinize bayıldım, bir kaç defa tohumdan yetiştirmek istedim ama olmadı, kendi doğal ortamında daha rahat çimleniyor demek ki.
Size geniş bahçesi olan bir ev diliyorum, aklınızda kalan tüm güzel bitkilerinizi daha rahat yetiştirebilmeniz için.
|
Sayın Adalet Yağcı, terasta inanın oturmaya yer kalmadı nerdeyse, her gördüğüm çiçeği yetiştirmek istiyorum. Özellikle tohumlarını elde edebilirsem tohumdan yetiştirmeyi daha çok tercih ediyorum, nasıl bir çocuğu bakarsınız büyütürsünüz aynı onun gibi birşey. Beş nokta çiçeğini geçen sene tohum olarak almıştım, ektim fakat çimlenmemiş buna üzülmüştüm. Bu kış sonu başka tohumlar ekmiştim çimlenenlerin arasında farklı bir bitki büyüdüğünü gördüm, ot olabilir diye düşündüm ama söküp atmadım ayrı bir minik saksıya dikmiştim sonra gelişip çiçek açınca sevincimden ne yapacağımı şaşırdım. Tohum ektiğinizde sabırlı olun çimlenen hiçbir şeyi atmayın fideler tamamen büyüyünce ayırsınız. Dilerim sizde beş nokta çiçeğine sahip olursunuz.Temennileriniz için çok teşekkür ederim saygılar efendim..