View Single Post
Eski 07-05-2012, 11:10   #956
AizoaceaeFAN
Ağaç Dostu

AizoaceaeFAN's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Hakikaten tüm övgüleri son kelimesine kadar hak ediyorsunuz. Bu bakımı hiç de kolay olmayan narin bitkileri Erzurum ikliminde yetiştirmek her yiğidin harcı mıdır? Teraslı bir eve ve seraya en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim.

Not: Bu arada sizin sayfanızı açtığımda bilgisayarımın bağlantısı son 2 keredir kopuyor. Bugün de aynı şey olunca kendimi gülmekten alamadım. Anlaşılan benim bilgisayarım sizin başlığınızı ve bitkilerinizi kıskanıyor
Sayın Selen hanım, çok sağolun. Teraslı evim inşaallah olur. Olursa Türkiye'de bir ilk olacak olan tüm sukulent ve mesembleri yetiştireceğim Allah nasip ederse. Sizin vasıtanızla ektiğim muiriaların resimlerini yakında sayfama koyacağım. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Eksik olmayın.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi PlentyPlant Mesajı Göster
"Bir ilki gerçekleştirmeye çalışıyorum" cümlenizdeki 'çalışıyorum' sözcüğü gereksiz bir fazlalık olarak duruyor. Ustalığınıza, titizliğinize, sabrınıza ve adanmışlığınıza hayran olmamak mümkün mü? Bizi olmadık, bulunmadık, görülmedik şeylerle buluşturduğunuz için teşekkür ederim.
Sayın PlentyPlant teşekkür ediyorum bu nazik ve güzel sözleriniz için. Sizin titizliğiniz yanında benimki biraz hafif kalır. Sizinde sayfanız epeydir suskun. Merakla bekliyorum yeni resimleri.

AizoaceaeFAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön