Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Canan
Bravo size , bu kadar çeşit ciddi uzmanlık ve emek ister herhalde. Elinize sağlık.
Çok çeşit ve renk gözümü rahatsız ediyor diyordum terasınıza bakmadan önce. Ama demek ki peyzaj denen şey bu yüzden var. Terasınızın genel görünümüne bakınca düzenlemenin ve sunumun da önemli olduğunu anladım, bu konuda da terasınız örnek bence.
|
Sayın Canan çok teşekkür ederim, bu iş merakla başladı sonra hastalık haline geldi. Genelde doğayı çok seven biriyim, her tür bitkiyi merak eder araştırırım. İnterneti sık sık kullanarak bilgi alırım sonra bu bilgiler eşliğinde deneme yaparım. Tek şunu düşünürüm, denemeler sonucu başarılı olmasamda kaybedecek birşeyim yok hiç olmazsa tecrübe sahibi olmuş olurum. Geçen sene Medinilla Magnifica adında çok güzel bir çiçek satın almıştım, toprağı tamamen torftan oluşuyordu toprak yüzeyi her kuruduğunda suladım ama sonuçta çiçeği kaybettim şimdi bu bana bir ders oldu artık aynı hatayı yapmam. İnsan hata yaptığında da öğreniyor, önemli olan ders çıkarabilmek. Benim terasım çok örnek olacak bir teras değil fakat bitki çeşitim çok, yaklaşık 40 çeşit bitki var ve tohum alabildiklerimin tohumlarını saklarım tohumdan üretmeyi severim. Saygılar sunarım....