sayın lilium 4 -5km taşoluk barajına doğru tam sırtta manzara muhteşem,biraz ağaçlar ağaç olsun mangala çağıracam sizi havasını yiyiyorsun sanki o kadar güzel baraj manzaralı, güneşin doğuşundan batışına bahçenin içinde,tarlanın girişi dümdüz (daha oraya hiçbirşey dikmedim ,kepçe çalıştırdım ama daha çok çalıştırmam gerekiyor)sonra meyil başlıyor aşağı indikçe dahada meyilleşiyor en dik kısımda 10 dönüme yakın bir yer daha var toprağı lokum gibi,doğal kaynak havuzumuzda var oraya seneye inşallah paletli makine sokacağım havaalanı gibi olurmuş ,aranızda dağ başına bahçe kurmak akıl karı değil diyenler olabilir ama bence değer ,zoru başarmak harika bir şey ,inşallah bende başarırım,benim her türlü hayvana karşı çocukluktan gelen bir hayranlığım var çoğu insanın iğreneceği,korkacağı böceği ,örümceği , yılanı ,arısı ;en çok çıyanlara hayran kaldım olağan üstü bir hayvan beton gibi toprağı bir saniye bile sürmeden şimşek gibi delip geçiyor(zehirli oluyorlar dikkat ısırdığı yeri felç ediyor özellikle çocuklarda kalıcı olabiliyor)son gittiğimde yakalayamadım ama incelemeye almadan rahat edemem,inşallah benimde senin bahçen kadar güzel bir bahçem olur görüşmek üzere kalın sağlıcakla.
Düzenleyen ufukgokturk : 08-05-2012 saat 10:18
|