View Single Post
Eski 05-05-2012, 21:12   #427
selcuk44
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Sayın sakdağ yazınızdan anladığıma göre daha büyük ve etli yapraklı ve daha büyük çiçek açan paskalya kaktüsleri ayrı cins demek istiyorsunuz.Olabilir ama bundan üç veya dört sene önce şimdi çok yaşlı bir akrabam(rahmetli eşimin halası) benim ithal olarak aldığım kırmızı renkli paskalya kaktüsünden bir iki çeliği benim haberim olmadan almış ve köklendirmiş ben bir müddet sonra evlerine gittiğimde çok güzel açmış büyük yapraklı paskalya kaktüsünü çok beyenince biraz da utanarak bu çiçeği benden aşırdığını ve kestane toprağı bahçe toprağı kum ve gübre kaışımına diktiğini söyledi .

Anneler gününde çok istediği beyaz renkli paskalya kaktüsünü götüreceğim ve elindeki benden aşırılarak ekildiği toprak sayesinde beğeneceğiniz hale gelmiş bulunan çiçeğin de resimlerini çekerek buradan sunacağım(hatta utanarak söylüyorum ama bir iki şop ta ben aşırcağım). bu resimlerden sonra bu konuyu tekrar irdeleyelim ve kararınızı merakla bekliyeceğim.

Pazartesi günüde Sayın Taner Angay beyle konuşup eğer elinde varsa bu cinsten muhakkak isteyeceğim.

İyi akşamlar dilerim.

selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön