Sevgili günebakan,
bu yılki kara kış bahçelere yaradı sanırım,alttaki mavi bitkileri doğadan söktüm ajuga
gecen gün cemoyla pembesinide bulduk ektik. Bende seviyorum grup halinde kalabalık durunca.
Sevgili acemifüsün,
ara ra devam edicem resim yüklemeye, birde sebzeye başladım çok yoğun çalışıyorum
sormayın.
Sevgili hülya,
montanalar çok arsız heralde, bu yıl üçüncü yılı ama ilk ektiğim yıl bu boya ulaşmıştı.
Sevgili berrinb,
ben sizi kırarmıyım bahçeyi yollarım size tohum neymiş, arkadaşın çok sıkı çalışıyor bu yıl.
Birde sebze ekiyorum artık, kamyonmu yüklerim sebze bahçemedem bilmiyorum biraz abarttım sanırım. onlarıda paylaşırım büyüsünlerde.
Sevgili Adalet,
evet canım klematisleri bende çok seviyorum, montananın dibine birde yazın açanlardan ektim.
Gelişimi montana kadar hızlı değil sanırım, bende seninkilere hastayım,haseki tohumlarını severek yollarım, birde pembelerin aynı cinsinin moru var o daha tam açmadı ondanda yollarım.
Sevgili jineop,
senin soğanlı bitkilerin bende açacak,çiçekleri geçtikten sonra hemen kargoya bindirip yola cıkacak canım.
Senin klematislerin yanında benimkilerin lafımı olur hele duvada panoda olan mor bitiyorum ona.
Sevgili Elifnaz,
çok sağ ol canım, inşallah senin daha güzelleri olur rüyaların gerçekleşir.
|