Bitki hastalığı artık tamamen size de bulaşmış sevgili, Cemil B. Aramıza hoşgeldiniz.
* Bodur cherry domateslerinizi o saksıdan ayırsanız çok iyi olacak. Her birini tıpkı
bu mesajınızdaki yuvarlak saksılar gibi bir saksıya alsanız gelişimleri çok güzel olur.
* Marul konusunda başarısız olduğunuzu düşünüyorsunuz ama bence çok başarılısınız. Çünkü; marul işi böyle, belirli bir olgunluğa eriştikten sonra gelişimleri hızlanıyor ve çok çabuk büyümeye başlıyorlar. Bizzat tecrübe ettim.
* Rokalarınız, yeşillikleriniz hepsi çok güzeller. Yeşillik konusunda bir sıkıntı yok.
* Çilek olayını çözebilmiş değilim. Bekleyin bence, bakalım ne olacak. Çilek konusunda çokta tecrübem yok açıkcası.
* Rokaların dibinden çıkan bilmediğimiz bitki hakkında yorum yapamıyorum, ilk defa gördüm açıkcası.
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? başlığında sormanızı tavsiye ediyorum. Arkadaşlar illaha ki ilgileneceklerdir.
* Elmalarınıza çok iyi bakın. Benim favorim onlar.
Gübreleme yapıyor musunuz? Çünkü; torfta yetişen bitkiler için sürekli besin takviyesi yapmak gerekir. Bahçe toprağında olanların daha az besine ihtiyacı var ama eninde sonunda gübreleme yapmamız lazım. Saksının birinde sanki gübre gördüm gibi ama gene de size sorayım.
Sizlere bir tüyo vereyim mi?

Yeşilliklerinizin coşmasını istiyorsanız ne yapın ne edin yaprak gübresi bulun. Uygun oranda suya karıştırıp yeşilliklere püskürtün. Bakın ne güzel gelişiyorlar.
Not: Sevgili, Cemil B.; kendinizi
Yeni gelen arkadaşlar başlığında tanıtın. Sizi daha yakından tanıyalım değil mi?