Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi günebakan
Sevgili Metetrn bende senin sayfanı kaçıranlardanım kusura bakma valla maşallahın var bu yaşta hepimize fark attın ellerine yüreğine sağlık umarım gönlüne göre bol çiçekli sarmaşık şelalen olur  Kolay gelsin
|
Hocam pek fazla vaktim olmuyor tek tek resim çekmek inanın geriye dönüp baktığınızda harika şeyler lakin ben öğrenci olduğumdan bazen sorunlar çıkıyor devamlı şekilde yazamıyorum sayfanın takip edilme randımanı sayfa sahibinin randımanına bağlı. Söz konusu benim gibi bir tembel olunca işler böyle yarım yamalak oluyor. Hasan dedemin dediği gibi Mete serçeler gibisin bir dalı kor ötekine geçersin evladım önce bir işi bitir diğerleri şurada kalsın
Mete de o vakit olsa hepsini tek tek yapacakta vakit meselesi bir Menemen bir Ege Üniversitesi bir dershane bir okul derken kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım
Bu arada sarmaşıklar için yeni tasarladığım üç ayak ayarlanalabilir bir sarma kuleciği yapacağım. Eğer Yasin gelirde fotoğrafçı görevini üstlenirse hem video hem resimler ile tek tek siteye eklerim dileyenler ister 80 çaplı saksılarında ister 30 çaplı saksılarında aynı mekanizmayı kullanarak sarmaşıklarını sardırabilirler. Katlandığı zaman bel ve ya kazma sapından kalın olmayan bir şekil düşünüyorum bakalım kağıt üstünde plan harika tatbik her şeyi belirleyecek...
Konuyu buradan takip edebilirsiniz:
Sarmaşık Sehpası