Bitkiler için hazırladığım ilk enzimi de kullamaya başladım. Haftada 2 kere enzimli su ile suluyorum. İlk sulamada aşırı sulandırdım. İçeriği sadece kivi, domates, salatalık kabuklarından oluştuğundan çok kuvvetli olmadı sanırım. Her kullanımda biraz daha enzim oranını arttırıyorum. Gene de etki ettiğini hissediyorum ve yeni yaptığım enzimlerle güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum.
Bu arada pirinç suyu ve yumurta kabuklarıyla yaptığım enzim en kuvvetli gaz üretimi olan enzim oldu. Bir çok defa balon patlamaya ramak kalana kadar şişti. Gaz çıkışı bittiğinde ilk bitki enzimimle karıştırıp kullanmayı planlıyorum.
2,5 lt ve 10 lt olarak 2 yeni enzim daha hazırladım. İçeriklerini olabildiğince fazla tuttum. Patates, muz, elma, domates, salatalık kabukları, ıspanak, marul, dere otu, maydanoz, nane, havuç ne bulduysam ekledim.
