View Single Post
Eski 03-05-2012, 18:41   #438
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Vallahi nereye bakacağımı şaşırdım gece gece....Bu ne bereketli topraktır..)lilyumlar 1 m olmuş bizimkiler 1 karış uzamadılar...Sebzeler hepsi ayrı bir alem....Elinizden mi, toprağından mı suyundan mı bilinmez ama kocaman bir maşallah..... O laleleri nasıl bir kökten beşi biryerde çıkarttınız, merakıma mucip oldu doğrusu..)

kır çiçeklerinin mor başak gibi olanları da harikaydı...Saz gurubuna hiç mi hiç diyecek yok.... Helal olsun diyorum .....Dikensiz beyaz gülü çok severim bende , ama bahardan sonra bir daha açmıyor...Herşey çok çok güzeldi sevgili Adil ...Fotolar için de teşekkürler...selam ve sevgiler...)
Sadece Karadeniz iklimi diyelim Berrin abla.
Bu laleler tek sap üzerinde 5-6 çiçek açan bir tür.Abimden tek soğan almıştım bu soğanı şimdi artıracağım.2-3 tane soğan bir araya ekilince sanki büyük bir lale çiçekleri demeti bir arada duruyor.1,5 haftayı geçtiler hala daha diri duruyorlar.Eğer istersen temin edip size soğan gönderebilirim.
Berrin abla sizinde saz fasıllarınız olduğunu biliyorum.Sanatçı ruhunuzla Yakınımızda olsaydınız hep birlikte daha renkli bir ortam oluşurdu eminim.Bizlere eşlik ederdiniz.
Bizden de sevgi,saygı ve selamlar Berrin ablacığım.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön