View Single Post
Eski 02-05-2012, 17:25   #408
selcuk44
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Sayın vehibe hanım Mesajınızı önceden okudum ama hemen İzmir'e gittiğim için cevabı şimdi yazıyorum elimde olmıyan sebeplerle gecikmeden dolayı üzgünüm.

Size daha önce beyaz paskalya kaktüsü lopu göndermiştim onların durumu nasıl bilmiyorum ama elimdeki paskalya kaktüslerinin ve çiçeklerinin resimlerini aşağıda göreceksiniz özellikle kırmızı ,koyu kırmızı(fes renkli olanların resimlerini daha önce yayınlamıştım oradan bakabilirsiniz ayrıca piyasada hele hele cingene pembesi bol bol vardı yani çok ender bir renk değiller Benim paskalya kaktüsleri çiçeleri malesef dökülmüş çünkü 13 gün İzmir de yoktum kız kardeşim fazla sulamış ve balkonda havasız kaldıklarından hem tomurcukları dökülmüş hem de siyah küçük sineklerin istilasına uğramışlar.Plümeria larada kırmızı örümcekler adeta ağ ile sarıp yapraklarını mahvetmişler.

Özellikle açık mavi diye adlndırmış olduğum açması bitmiş ve buruşmuş çiçeği şimdi bir kaç pozla belgeledim umarım bir fikir sahibi olursunuz.

Not çiçekleri dökülmüş olduğundan beğendiğiniz hangi renkten isterseniz sizinle paylaşabilirim.

Eklenen Resimler

selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön