Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim Mehmet bey. Sayfalarca da yazsaydınız keyifle okurdum yine.
Evet tahmin ettiğiniz gibi fidelerin ilk yerleri. Ancak dediğiniz gibi önümüzdeki yıkla kadar dokunmayacağım. Şimdi iyice gözüm korktu zarar veririm diye en iyisi hiç riske girmemek.
Tek çekirdekten 2 fide çıkması açıkçası beni korkutmaktan öte daha çok şaşırtt diyebilirim.

Körün istediği 1 göz misali oldu benimki
Güvercin gübresini annem de kullanıyordu geçen sene bahçesinde annemden duyduğum kadarıyla iyi yanmış olmalı diye hatırlıyorum hayal meyal... Yoksa benmi yanlış hatırladım bilemedim şimdi.. Ama gerek yok hepsi olur diyorsanız, her yerde rahatlıkla bulabileceğim için atarım şimdi kendimi sokaklara... Ancak anlayamadığım bitkilerin nişastayı nasıl sevdiği. Tamamen bilmediğim için yazıyorum piirinç suyu yoğun nişastalı değilmidir, bitkilere ne gibi fayda sağlıyor mantığım almadı desem yalan olmaz Mehmet bey beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim..
Tüm iyi dilekleriniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim, Güzin Hanıma da dediğim gibi görünen o ki daha çoookk başınızı ağrıtırım miniklerim büyüyüp güzel güzel çiçeklerle beni ödüllendirene kadar...