View Single Post
Eski 02-05-2012, 10:32   #403
selcuk44
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
selis hanım ,

Evvela seradaki tüm bitkileri satın almadım bunu düzelteyim,sonra o seraya arabamla gittim 9 eylül üniversitesinin otoparkına bıraktım arabamı ve önüme gelen seraya girdim.Levhasına da bakmadığım için üye kardeşlerimi yanıltmamak,yanlış bilgi aktarmamamak. için net olarak ismini bilmediğim seranın ismini yazmadım.Benim aldığımda bu renk açan başka paskalya kaktüsü yoktu ,olsa bile almazdım bana aldığım saksılar yeter artar bile ama orada ismini sormadığım satıcı ile görüştüm başka açanlar olabilirmiş o zaman ayırt edebilirsiniz dedi sizin için tarif edeyım serayı tam dokuz eylul ünüversitesinin karşısında ,seraya gelmeden evvel benzin istasyonu da sağda ,İsmi Nema olabilir ama o sırada bir tane daha sera var onun ismi mi nema yoksa benim aldığım seranın ismi mi bilemiyorum her ikisine de uğradım çünkü( Sağ veya sol kavramlarını İzmirden Urla'ya gidiş istikametine göre değerlendirin) ,daha açık bir ifade ile ismini tam olarak bilmiyorum levhasını da açık olarak görmedimAma öğleden sonra Mehmet beye uğruyacağım( iş yerine)o yoldan geçerken tam olarak adres alıp buradan bildireceğim .Keşke resimleri ilk yayınladığım zaman sormak aklınıza gelse idi hemen gidip size net bilgi verirdim

Akşama kadar sabredin seranın ismini bildireceğim buradan,

selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön