View Single Post
Eski 30-04-2012, 23:29   #378
çisem
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-10-2011
Sayın Syılmaz;
yazılı cevapları gelecektir yakın zamanda. O cevap birkaç haftada hazırlana dursun, siz yeni bir dilekçe yazın.
Kendi tapunuzdan yola çıkarak , " ...ada, ... parselde kayıtlı, ...nolu, filanca vasfındaki, ilişikteki tapu kaydımdaki sol sınır, veya... yan sınır parsel, olan araziyi satın almak istiyorum"
Dilerseniz hangi amaçla bu araziye talip olduğunuzu da yazabilirsiniz.
Bu ikinci dilekçeye cevap vermek için bir zahmet pafta bilgilerine el atacaklardır.
Ve size ikinci cevabı da vermek zorundalar. Farzedin ki olumsuz bir cevap gelecek, yol geçecek, orman arazisidir v.s gibi bir gerekçe sunmak zorundalar size.
Belediyenin 2 yıldır geçici durum bu demesini ise hiç dikkate almayın.

Sizi de bana yaptıkları gibi başlarından savmışlar. Belediyeler ise bu konularda en son bilgi sahibi kurumlar.
Siz tapunuzu gözlerine sokup, sahip olduğunuz yerin yakınındaki bu araziyi istediğinizi belirten dilekçeleri onlara okutturup, cevap verduirmekten bıkmayın.
Sizin istediğiniz o arazi için onlar imar açmayacaklar ki, sadece gerekli diğer resmi kurumlardan ihtiyaç dışıdır bilgisi alacaklar bu arazi için ve Mal Müdürlüğü'nde bu araziyi sizin talebinizi dikkate alıp satışa-ihaleye çıkartacaklar.
Ama uğraşmak istemiyorlar. İşleri güçleri yok, Karayollarına, Anıtlar ve Müzeler Kuruluna,
Belediye'ye, Orman müdürlüğüne; VE daha benzeri bir çok kurumla yazışacaklar:
Sırf siz arazinizle birleştireceksiniz diye

(klavyemdeki sorunu düzeltemiyorum; imla hatalarım için özür dilerim

sayın syılmaz; istediğiniz arazinin parsel nosunu öğrenebilseniz; size daha önce üstte bir mesajdaki yöntemle:
büyük ölçekli tapu bilgisi ihtiyacınız gibi bir istekle kadastrodan aslında edinebilirsiniz:
pafta bilgisine ulaşamadığınız taktirde ilişik tapu bilginizle ikinci dilekçenizle devam edin derim:

çisem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön