View Single Post
Eski 30-04-2012, 22:47   #989
bahcedenn
Ağaç Dostu.

bahcedenn's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless Mesajı Göster
Sn Bahcedenn,

konuya ilginiz bilgili olduğunuzu gösteriyor. özetle "ben uygulamak istiyorum " diyorsunuz. Bence en önemlisi de bu. Yani uygulama ihtiyacı hissetmeniz. Bu ihtiyaç da araştırdığınız ve uygun gördüğünüz anlamına gelir. maalesef bir çok hatta çok çok üretici ortalama bir üretici dahi olamıyor.

BENCE ortalama bir üretici,;

biraz ilgi, biraz istek, biraz merak, biraz farklılık elde etmek, ve de en önemlisi ürününü nasıl daha verimli yapabilirim, daha verimli yaparak nasıl daha fazla sağlıklı ve ticari değeri yüksek bir ürün elde ederim diye sorgulama mantığı ve yaklaşımı olan bir üreticidir.

Yoksa literatürel düzeyde, elphro? ASTM, DIN, micron, whiteness, gr/cm2, density, LAP değeri etc. vs bilgileri alması, hatmetmesi, özümsemesi, takip edip kontrol uygulamaları ile farklılıklığın farkına varmasını beklemek hayli, hatta iç güveysinden hallince iyi bir beklenti olur. (Şu an için)
Sn. Soilless, konuyu takibiniz ve mesajınız için teşekkür ederim. Açıkçası konu ile tanışmam bu yaz Sn. Meyvelitepe sayesinde gerçekleşti. Akabinde de konu ile ilgili paylaşımları takip ederek kendime yeticek kadar bilgi sahibi edindiğime inanıyorum.

Ürünü tabii ki uygulamak istiyorum. Bu haftasonu bahçedeydim. Çiçekler yavaş yavaş mini mini meyveye dönüşmeye başlamışlar. Herhalde bir sonra ki gidişimde ürünü kullanmam gerekicektir. Saygılarımla...

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön