View Single Post
Eski 30-04-2012, 10:33   #5
rhepsag67
Ağaç Dostu

rhepsag67's Avatar

Giriş Tarihi: 20-02-2012
Thumbs down

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Bu sabah sardunya saksılarını limonluktan çıkardım. Yine bir çoğu bozulmuş, iki saksı da tamamen gitmiş.
...
Bu 12 adet kadılokması sadece bir adet saksıdan çıkan. Üstelik yazdığım gibi saksıda 20 cm lik bir de köpük dolgu maddesi var. Toprak 25 cm kadar. Bir de dolu dolu toprak olsaydı mutlaka menas sayısı daha da artardı.
Merhabalar Sevgili Güler Hanım,
Öncelikle bahçeniz rüya gibi, çok büyük sevgi ve emeğin olduğu görünen, insanı heyecanlandıran, canlandıran bahçelerden olduğunu söylemem gerekiyor. İnsanın kelebek olası geliyor, bahçenizdeki çiçekten çiçeğe konabilmek için... Bu güzel görüntüleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler, emeklerinize sağlık.

Ama diğer yandan beğenmesemde(bu konuda anneme çekememişim nedense, böceklerle aram pek iyi değil malesef ) bu gerçekleri de paylaştığınız için çok teşekkür ederim, alışabilmem açısından. Madalyonun arka yüzünü de arada görmek lazım kanaatimce Aşama aşama daha iyi oluyor, büyüklüklerine göre... Unlu bit, yeşil bit, kabuklu bit, küçük sinekler, solucanlar... Bu sene kadılokması ile de balkonumda tanışmış oldum, yine fotoğrafı ile karşılaşmak ne güzel Böcek kültürüm de gelişiyor. Doğada ne kadar çok değişik ve farklı canlılar var(ve de yanımızdalar), farkına varmış oluyorum, farkında olmadığımın...
Doğa gerçekten bir okul gibi, insana çok şeyler öğretiyor. Sabır, tedbir alma, sevdiğini kaybetmemek uğruna istenmeyen durumlarla mücadele etme, yılmama, fedakarlık, ümit etme ve en önemlisi SEVGİ. Daha da öğrenecek çok şeyimiz var...
Sevgilerimle...

Düzenleyen rhepsag67 : 30-04-2012 saat 16:22
rhepsag67 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön