Sonunda Marmara Forum Bauhaus'a gittim ve birbirinden guzel cicekler aldim.En cok sardunya aldim tabii ki.Once Eminonu'ne gittim,oradan da kartal124'un dedigi otobuse bindim.Son durak yerine Zeytinburnu duraginda indim.Donerken de Metrobus bana ulasim araci olarak daha makul geldi.Aslinda Metrobus'le cok kisa zamanda gidilebilir.Neyse,ogrendigim iyi oldu.Artik Bauhaus'u da gidilebilecek yerler listesine ekledim.
Once fidanligi gezdim.Acmamis ortancalar 4 liraydi.Fiyatlari uygun geldi.Taflan,simsir gibi dis mekan bahce bitkileri yapi marketlere gore daha uygun fiyatliydi.Sardunyalar 5 liraydi,pahaliydi.Markettekiler cok daha guzel.Ortancadan alamadim,tasiyamadim artik.

Oradan oneri uzerine Tekzen'e gittim.Zaten hepsi ayni yol uzerinde.Dolasa dolasa gittim,iyi oldu.Tekken'in bahce bolumunde buyuk askili petunyalar 12 liraydi.Top sardunyanin cok guzel ucuk bir pembesi vardi,aklima not ettim ama Bauhaus'tan sonra tekrar donemedim.
Son olarak Bauhaus'a girdim ve sardunyalari gorunce kendimi kaybettim.Sanirim 9 saksi sardunya aldim.10 da olabilir.Ceylanlarin satista olan her herginden aldim.Mukemmel renk tonlarinda sakizlar vardi.Onlari da topladim.Koctas'tan almakla erken davranmisim.Top sardunya bile aldim.Ben de olmayan guzel bir renkti.2 renk fitonya ve bir tane de kalanso aldim.

En yakin zamanda tekrar gidecegim.
Aldiklarimin fotograflarini da cektim.İlgili basliklara ekleyecegim.Bu arada Bauhaus'ta her cesit sardunya 3,90 liraydi.Aklimda kalan baska cicekler de var.Onlari almaya da haftaya giderim artik.
Bu arada onerilen bir marka olan Kts toprak da Tekzen markette var,ama hepsini tasiyabilmek icin arabayla gitmek gerek.Bir ara ondan da alacagim.