View Single Post
Eski 28-04-2012, 10:21   #1595
efe446
Ağaç Dostu

efe446's Avatar

Giriş Tarihi: 01-04-2009
Merhabalar abilerim ablalarım
Ben Gaziosmanpaşa Üniversitesinde ziraat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.Bu sene seçmeli ders olarak topraksız tarım aldım ve yüksek lisans tezim olarakta topraksız tarıma yöneleceğim.Bu forumu birkaç senedir biliyorum son birkaç aydır çok yoğun olarak takip etmekteyim.Çok güzel amatör ve profesyonel çalışmalar var ve problemlere çok güzel çözümler sunuluyor.İnşallah insanlarımız üretime hep bu kadar istekli olurlar ve tüketim toplumu imajımızdan kurtuluruz.
Çalışmalarımızdan birkaç fotoğraf ekledim ama inşallah ekleyebilmişimdir.Saksıları kovalardaki sıvıyla temizlerken çekilmiştir.Kovalarda 1birim çamaşır suyu 4 birim su vardır.Şuan saksılara cocopeat konmuş vaziyettedir.Yakın zamanda onlarında fotoğraflarını eklerim.
Sormak istediklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz bu foruma benimde katkım olursa çok mutlu olurum.(kendimde amatör olarak evde durgun suda domates yetiştirmekteyim ancak Kudret Beyden temin ettiğim gübrelerle)Yakın zamanda gübre hazırlamayıda öğreneceğiz derste malzemelerim hazır bütün kimyasalları aldım ve inşallah sizle beraber gübre yapımını video ve fotolarla birlikte göreceğiz.Malzemeleri bu adresten aldım denemek isteyenler için ucuz ve az miktarlarda satış yapıyorlar .http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Ho...asal-maddeler/ Eğer reklam olacağı düşünülürse kaldırabilirim.Satıcıyı tanımıyorum ama gübre yapacağımı anlayınca potasyum sülfat almadığımı fark edip ücretsiz gönderdi sağolsun.Arayıpta malzeme bulamayanlar bakabilir.
Sağlıcakla kalın.

Eklenen Resimler

Düzenleyen efe446 : 28-04-2012 saat 10:28 Neden: eksik bilgi
efe446 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön