View Single Post
Eski 25-04-2012, 22:55   #2497
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu
 
Orhan Özbilgiç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,928
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi almira Mesajı Göster
Orhan Bey; donan bitkileriniz için üzüldüm. Geçmiş olsun. Bana gönderdiğiniz selluka tohumlarını sonunda bu yıl çimlendirebildim. Bu beceriksizlikle ilk yapraklarını gördüm ya benden mutlusu yok. Yakında fotoğraflarım. Çok teşekkür ederim. Bu arada kaliforniya gelinciğine, haseki küpesine ve mor salkıma bayıldım. Güle güle büyütün.
Sevgili Arkadaşım;
Üzüntümü payşatığınız için teşekkür ederim. Bu sene kışa girerken, soğuktan etkilenebilen bitkilerimi, dondan korumak için örtü altına alacağım. Limon ve mandalina fidanlarımı mısır sapları ile örtmüştüm. Onlar dondan etkilenmediler.

Sellukayı elimde evvelki yıldan kalan tohumlardan yine yetiştirmeye çalışacağım. Sanırım yetişir. Sizinkilerin çimlendiğine sevindim. Bu yıl kesinlikle, güzelliğini yaşayacaksınız.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön