Ara tatilde ( ocak sonu-şubat başı) Kıbrıs' a Kızkardeşimi ziyarete gitmiştik annemle ama daha yolda rahatsızlandı. Bel fıtığı çıktı ve annem fiziktedavi ve ağrı ile geçirdi tatilini. Biz de tabii o üzüntü ve yoğunlukla evden dahi çıkamadık. Birkaç akşam sadece dolaşmaya çıktım ve yolda, beride vs bulabildiğim kaktüs-sukulent çelikleriyle İstanbul' a döndüm. Bunları bir türlü sizinle paylaşma fırsatım olmadı. Düzenledikçe yüklemeye çalışacağım bugün.
Kardeşimin sitesinde ilk gün dolaşmaya çıktığımda köşeyi dönünce kalbime iniyordu. Sitedeki bir komşusunun apartman önünde dizdiği kaktüs ve sukulent saksılarını görünce çok sevindim. Belliki çok meraklı birisi. Ama karşılaşma şansım olmadı hiç. Fotoğraflarını çektim ve baktıkça zevk alıyorum. Hakkını helal etsin, aeonium ve crassula saksısından çelik aşırdım. Diğerlerinde de gözüm kaldı ama kıyamadım açıkçası. Haziran' da kardeşimin mezuniyeti için yeniden gitme durumum var. Bendeki sukulentlerden ona götürmeyi düşünüyorum. O vermese de olur. O saksılar olmasa daha çekilmez geçebilirdi tatilim. Belki de bu forumu takip eden birisidir belli mi olur
Akşam yürüyüşünde çektiğimden genel foto biraz belirsiz.
Bu aeoniumdan birkaç saksısı vardı ve epey gelişmişlerdi.