Sevgili Adil, Begonvillerinizi kışın içeride saklayabilirseniz ,yaşatabilirsiniz. Yan komşuda senelerdir bu şekilde begonvillerini yaşattı..Yerim müsait olmadığı için ancak fulleri ve sellukayı içeriye alabiliyorum...Velhasılı hayranı olduğum bi sarmaşığı kaç defa aldı isem dondurdum...

( Artık vazgeçtim...İnada gerek yok..Olanlar olsun ...Ne yapalım..

)
Ben size şebboy hatmi ve sedef çiçeği tohumu göndermiştim..Sedef çiçeğininkiler siyah iri mercimek gibi olanlardı..Onları kör bir köşeye dikerseniz.her sene aynı yerde biterler..Ve çok ürerler...Çiçeği mor şebboy gibi oluyor da , esas onun tohum şekli harika sedef gibi parlak ,dizili yapraklar olarak büyüyor ve kuru çiçek olarak da saklanıyorlar..Ama bu sene ekilen tohum ancak seneye verir.. sabır edeceksiniz..sakın söküp atmayınız..
Soğanlarda acaba glayöl müydü ..Tam hatırlayamıyorum..kaptan ağabeyiniz belki bilir..Güle güle büyütünüz...Ben size bir parti çiçek daha yollayacağım da bu günlerde yazlık ile İstanbul arasında mekik dokuyoruz...Vaktim olmadı..
Artık güzel resim karelerini görmek için sabırsızlanıyoruz...sevgiler selamlar ailecek...

)