Alıntı:
Arkadaşlar ben şu an aktif siyasetle uğraşan biriyim ve bir gün de bu o kadar çok yanlı haber, meyiili tartışmalar, sizi ister istemez bir tarafın parçası yapan konferanslar, sizi dinlediğiniz bir tartışma sonrası karşı tarafa düşman eden sataşmalar.... ve daha niceleriyle karşılaşıyorum ki. Peki bu karşı taraf kim? Tabi ki biraz önce çay kahve içtiğim diğer arkadaşım. Bu mudur siyaset? Bu mudur politika?
|
En azından agaclar.net yönetiminde aktif siyasetle uğraşan olmadığını biliyorum. Üyeler arasında sizden başka biri var mı haberim yok.
Net olan bir şey var. İlk duyduğumuza inanmak istemiyoruz. Madalyonun öbür tarafı da gösterilmeli. Bu bölümün amacı, farklı fikirler hakkında bilgi sahibi olmak istememiz.
Bundan endişe etmenize gerek yok:
sizi ister istemez bir tarafın parçası yapan konferanslar, sizi dinlediğiniz bir tartışma sonrası karşı tarafa düşman eden sataşmalar...
Bir konuda yazarken, karşı tarafı inanmaya zorlayan üslupta yazan da, yazılana düşman üslubuyla cevap veren de önce uyarılır sonra forumla ilişkisi kesilir.
Bu forumda, sadece adam gibi bilgilenmek ve konu üzerinde adam gibi konuşmak istiyoruz!