Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrmusti
Sayın AizoaceaeFAN,
Alçak gönüllü olmanız gerekmiyor. Artık şunuda bilmelisiniz ki; İsteyen katılır, isteyen katılmaz, benim için bu türlerin ÜSTADISINIZ. Zaten yaptıklarınızı taktir etmemek gibi bir lüksümüz de yok. Erzurum gibi soğuk bir yerde bunları yapabiliyorsanız, Antalya veya Güney bölgelerinden bir şehirde olmanız, kimbilir nelerde yapabileceğinizi düşündürmüyor değil. Verdiğiniz emekler için, bizleri hiç görmediğimiz, isimlerini bile çoğumuzun bilmediği bitkilerle tanıştırarak, öğrettiğiniz için ne kadar teşekkür etsek azdır. Nacizane olarak benden yana, her türlü övgü ve her türlü saygı sizin hakkınız sevgili Üstad;
Ellerin dert görmesin, Emeklerin boşa gitmesin, Allah hep gönlüne göre versin.
Gönül dolusu Saygı ve sevgilerimle kardeşim.
|
Mustafa abi, Allah hayırlı uzun ömürler versin, sizin gibi değerli bir büyüğümden ve de bir kaktüs ustasından bu övgüleri duymak beni onurlandırdı. Sağolun, varolun. Türkiye'de bir ilki başarmaya çalışıyorum, sizin de dediğiniz gibi hem de Erzurum'da. Azcık yerim büyük olsa daha ne bitkiler yetiştiririm ama şimdilik bu kadar türü ancak sığdırabiliyorum.
Mustafa abi saygılar hürmetler.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo
Göremediğim baba memeleketimde siz bunları yapabildiyseniz, bana da sevgili mrmusti abimiz gibi alkış tutmak kalır.
Siz pir oldunuz benim için. Takipcinizim her zaman.
Dilerim, gönlünüz kadar geniş bir bahceniz olur ve tüm bahceyi kaktüslerinizle donatırsınız da, bende avrupa memleketlerinde değil de, sizin bahcede görürüm bu güzellikleri.
Kocamannnnn bir sera diliyorum size. Kalın sevgi ile...
|
Sayın cemo, sizin bahçeye, bahçedeki bitkilere hele de o kaktüs ve sukulentleri dış ortamda büyütmenize hayranım. Sizin gibi değerli bir insan tarafından övülmek beni mutlu etti. Ben bu yolun başında sayıyorum kendimi. Yakın zamanda küçük de olsa bir tearsı olan bir ev bulabilirsem hazır seralardan alıp kurmayı düşünüyorum. O zaman tüm Türkiye'deki meraklılar gelip bu bitkileri görebilecekler. Sizleri de ağırlamaktan memnun olurum.
Saygılar, sevgiler..
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez
Eklenecek bir kelime bulamıyorum. Katılıyorum, kutluyorum sizi.
|
Sayın Vildan Sönmez, değerli büyüğüm teşekkür ediyorum. Saygı ve selamlar sunuyorum.