View Single Post
Eski 17-04-2012, 13:03   #9
Sudenur
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-01-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,397
Merhabalar,

Ben de yaklaşık 1 aydır kendi yoğurdumu kendim yapıyor ve maya olarak kullandığım yoğurdu da kendi üretimimden kullanıyorum. Tamamen doğal ve katkısız tükettiğimizi bilmek huzurla dolduruyor içimi. Hafta da 5 kilo aldığımız taze sütlerimiz Ankara Elmadağ ilçesinde oturan bir iş arkadaşı tarafından iş yerine getiriliyordu eşimin. Kış sezonunu yaşadığımız için akşama kadar geçen süre pek tedirgin etmiyordu beni yalnız artık havalar ısınıyor, yaz ayları yaklaştıkça getirttiğimiz sütün mesai sonuna dek nasıl taze kalacağı konusunda tereddütlerim oluştu. Kefir mayalamak için de kullandığım taze inek sütünün bozulmadan eve ulaşması için nasıl bir yol takip edeceğimizi kara kara düşünür oldum.

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön