View Single Post
Eski 14-04-2012, 16:38   #124
Kedi Tırnağı
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-05-2010
Kaktüs Aranjman

Öğrencilerimden gelenleri bugün paylaşınca, uzun süredir bekledikleri için harekete geçeyim dedim. Epey zamandır aranjman yapmak istiyorum ama hem kafamdaki kabı tam oturtamamıştım hem de bir araya gelecek kaktüslerin uygun hale gelmesini beklemiştim. Aşağıdaki hasır sepet hep aklımdaydı. Sağolsun kızkardeşimin bana bıraktığı eşyalarından birisi. Bir benzeri daha var sabun vs koyduğum ama onun da akıbeti yakındır sanırım

Name:  PIC_0001.JPG
Views: 2849
Size:  58.9 KB

Name:  PIC_0002.JPG
Views: 3034
Size:  56.0 KB

Sepetin tabanına eski plastik tabaklarımdan birini koydum. Aslında hatırası var, yıllardır kullandığım her eşyamın olduğu gibi.

Name:  PIC_0003.JPG
Views: 2470
Size:  58.8 KB

Önce evin içinde dolandım nasıl yapsam, hasırın içine nasıl bir kap uydursam diye. Evdeki her eşyayı denedim galiba Hiçbiri uygun ebatta değildi. Naylon düşündüm ama hem ince hem de oynak bir zemin olacağından vazgeçtim. '' Alüminyum kağıtlardan olsa ne iyi olurdu ya, istediğim gibi şekil verirdim hem de oynak olmazdı '' diye hayıflanırken ve çekmeceleri kurcalarken bir de ne göreyim; kaç yıl önce alıp hiç kullanmadığım folyoyu gördüm Birkaç kat halinde sepetin şeklini alacak şekilde yerleştirdim ve dibine çeşitli yerlerden delik açtım.

Name:  PIC_0004.JPG
Views: 2384
Size:  57.7 KB

Name:  PIC_0005.JPG
Views: 2359
Size:  59.3 KB

Kedi Tırnağı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön