Konu
:
Kedi Tırnağı/ Kaktüs ve Sukulentlerim
View Single Post
14-04-2012, 16:38
#
124
Kedi Tırnağı
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-05-2010
Kaktüs Aranjman
Öğrencilerimden gelenleri bugün paylaşınca, uzun süredir bekledikleri için harekete geçeyim dedim. Epey zamandır aranjman yapmak istiyorum ama hem kafamdaki kabı tam oturtamamıştım hem de bir araya gelecek kaktüslerin uygun hale gelmesini beklemiştim. Aşağıdaki hasır sepet hep aklımdaydı. Sağolsun kızkardeşimin bana bıraktığı eşyalarından birisi. Bir benzeri daha var sabun vs koyduğum ama onun da akıbeti yakındır sanırım
Sepetin tabanına eski plastik tabaklarımdan birini koydum. Aslında hatırası var, yıllardır kullandığım her eşyamın olduğu gibi.
Önce evin içinde dolandım nasıl yapsam, hasırın içine nasıl bir kap uydursam diye. Evdeki her eşyayı denedim galiba
Hiçbiri uygun ebatta değildi. Naylon düşündüm ama hem ince hem de oynak bir zemin olacağından vazgeçtim. '' Alüminyum kağıtlardan olsa ne iyi olurdu ya, istediğim gibi şekil verirdim hem de oynak olmazdı '' diye hayıflanırken ve çekmeceleri kurcalarken bir de ne göreyim; kaç yıl önce alıp hiç kullanmadığım folyoyu gördüm
Birkaç kat halinde sepetin şeklini alacak şekilde yerleştirdim ve dibine çeşitli yerlerden delik açtım.
Kedi Tırnağı
Kullanıcının Profilini Göster
Özel Mesaj Gönder
Kedi Tırnağı Kullanıcısının Gönderdiği Mesajları Bul