View Single Post
Eski 13-04-2012, 08:45   #168
Güzin Çakar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi saydemir Mesajı Göster
14 mart' da ptt kayıtlarında dağıtıca teslim edilmiş görülen paketim 16sında hala eve gelmedi. Bölgemdeki dağıtım merkezini arayıp dağıtıcının telefonunu aldım. Aradığım kişi paketi unuttuğunu yarın getirebileceğini söyledi. Cumartesi sürekli beklediğim halde ne paketi getiren oldu ne de bir daha telefona çıkan ptt görevlisi. Araya pazar günü girdiği için bir gün daha paketim kargoda kaldı. Yarın gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. Yurtdışından 4 günde gelen paket 6 gündür elime geçmedi. 12sinde türkiyeye giriş yapmış görünüyor.
İçinde bitki olmasa bu kadar acele etmeyeceğim ama bunu belirtmeme rağmen hiç umrunda olmayan bir görevli var karşımda. Bu şikayetimi nereye bildirebilirim?
Ptt kargodan nefret etmeye başladım. Buna benzer olayları daha önce de yaşadım. Keşke yurtdışı siparişleri yurtiçinde dağıtan başka firmalarda olsa da ptt ye muhtaç kalmasak.
Sonbahar'da, yurt dışındaki oğlum arayarak 'Bana haber vermeden evi değiştirmişsiniz'diye dalga geçti.Gönderdiği kargo adres değişikliği nedeniyle kendisine geri gitmiş. Nevrim döndü, PTT'ye gittim. Görevli memur şube ile alakası olmadığını,herkezin söylendiğini ama gerekli yerlere şikayet yapmadıklarını söyledi. Verdiği telefon numarası cevap vermeyince Başakşehir dağıtım merkezine gittim.Onların da aynı konudan çok dertli olduğunu,dağıtımı kendi kadrolu elemanlarının yapmadığını, bu elemanların 3 gün sonra ayrıldıklarını, ellerin de kanıt olmadığı için kadro alamadıklarını söyleyerek şikayet dilekçemi mutlulukla kabul ettiler. Sözlü şikayet değil, yazılı olursa işleyişin mutlaka düzeltileceğini belittiler. Görülen aksaklıkların yazıyla iletilmesini istediler.

Benim kargom için, oğlumdan iade kağıdı tekrar istendi. Götürdüğüm de kayıtları çıkardılar. Sorumlu kişiyi buldular. Ceza verileceğini, ayrıca benim de şikayetci olup olmadığımı sordular. O günden beri bizim mahallemizde ki şikayetler bitti.

Ben hala en iyisinin PTT Kargo olduğunu düşünüyorum. Diğerleri idare eder. En kötüsü de Aras Kargo. Bırakın göndermeyi, Aras Kargo ile gönderim yapan firmalarla da çoktandır ilişkimi kestim.

Güzin Çakar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön