View Single Post
Eski 13-04-2012, 06:27   #167
dağçiçeği
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2011
Gecen yaz görümcem internet üzerinden bir koli kitap göndereceğini yola çıktığını söyledi.Bende hazırlanmış dışarı çıkmak üzereydim.Çocukları gezmeye götüreceğime söz vermiştim.Eee malum çocuklar kargo dinler mı?Mecburen gitmem lazım.Yakın komşuma rica ettim.Eğer görürsen alır mısın ?diye.Tam giderken yolda gördüm kargo aracı geliyor.Komşuma haber verdim yolda geliyor diye.Neyse aradan birkaç saat geçti eve geldik.Komşum kargo gelmedi ben camdaydım dedi.Ama ben gördüm geldiğini .
Görümcem kargo gelmiş ama bulamamış sizi demez mı?Kargoyu aradım aynı şeyi söyledi.Gelmişler bulamamışlar.Peki not nerede ,not bırakmamışsiniz dedim .Rüzgarla uçmuştur dediler Meğer yolda çalışma var bahanesiyle bizim oraya girmemişler bile.
Bir gün sonra tekrar telefon ettim kargoyu benim gidip almamı söylediler.Koca koli yanımda üç çocuk iki vasıta değiştirmem lazım.mecburen atladık taksiye çıktık yola.Kargo şirketine vardık bana ne deseler beğenirsiniz?Kargonuz yola çıktı evinize gidiyor....Burda psikopata bağlamak farz oldu benim için.)
Kısa çaplı bir kavgadan sonra eve döndük.Görümcemde arayip bir güzel azarı çektikten sonra şikayet merkezinin numarasını isteyince iki dakika içinde kargom elimdeydi.
Ben boşuna kovalamadım bu kargo arabalarını aynı seyin başıma gelmesinden korktuğum içindi yani.O macera içinde lütfen bitki delilerinin delilik hikayelerine bakınız.Link vermeyi henüz öğrenmedim ne olur affedin.

dağçiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön