View Single Post
Eski 12-04-2007, 12:56   #117
selenn
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
merhaba arkadaşlar, öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bu teşekkürün birçok sebebi var bunlardan ilki; dostça ve sevgi dolu paylaşımlarınız için belli ki menekşelerinizi bu kadar güzelleştiren tatlı diliniz. ikinci sebebim ise en sevdiğim çiçekle ilgili sizlerden çok geniş bilgi edindim.

ben de bir menekşe sever olarak bu foruma bugün katıldım. Eski evimde çok sağlıklı birbirinden güzel menekşelerim vardı ama malesef bir sene evvel yeni eve taşınmamız sonucu onlardan sadece bir yaprak kurtarabildim. o da bu sene sadece 1 tane çiçek açtı ve hala da açmamaya inat ediyor. bir ay evvel 2 adet daha menekşe sahibi oldum ve onlar şuanda çok sağlıklı maşallah. kapıdan geçenler beni duysa bu kız deli mi der herhalde çünkü tüm gün ne zaman yanlarından geçsem onlarla konuşuyorum.

neyse sorum şu olacak. anlattığınız gibi yapraktan menekşe üretmek istiyorum ama üzerinde çiçek var. sizce çiçek varken de yaprak koparmanın zararı olur mu? ikinci sorum ise; bu açmayan menekşem için ne önerirsiniz? sonsuz teşekkürler arkadaşlar...

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön